О Нама

Огранак Уједињене Србије на Палама основан је на иницијативу групе ученика Средњошколског центра Пале, из разлога да се омладини са Пала развије свјест о животу људи на Косову и Метохији. На идеју о оснивању огранка дошли смо по повратку са семинара „Наше Косово и Метохија“ на Копаонику који је трајао од 28.04. до 02.05.2011. године. Огранак је основан 01.07.2011. године. Aктивности огранка су базиране на помоћи старим и изнемоглим особама, хуманитарним акцијама, као и обиласцима српских историјских споменика. Огранак је подржала и српска православна Црква као и СШЦ “ Пале“.

Намјера нам је да активно судјелујемо у свим дешавањима и манифестацијам у општини Пале, али и да младе мотивишемо да се укључе у друштвени живот. Обзиром да смо веома млада организација која је дио велике породице младих широм региона, већину наших манифестација базираћемо на сарадњи са центром у Београду.

Хуманитарна  делатност и помагање другима у невољи је битна активност кроз коју наша омладина развија социјалне вештине, емпатију и саосећајност које полако почињу да бледе у савременом свету, стога позивамо све људе добра воље да нас подрже у нашим искреним намерама.

»Преузми приступницу за огранак Уједињене Србије на Палама

ujedinjenasrbija.rs